Lars-LutSom forberedelse til Aroslejren har vi spurgt Valde Viking, Lars Lur, Bersærker Børge og Mægtige Masaba, hvad der for dem er et must at have med i rygsækken. Måske kan du få inspiration til din egen pakkeliste.

I dag har vi spurgt Lars Lur, hvad der skal med i hans rygsæk.

Guitar

Udover sin lur så tager Lars Lur ikke på lejr uden sin guitar. Den er en selvfølgelig med, så han hurtigt kan spille med på sangene, som spejderne synger, mens de står og vasker op. Det er ikke kun hyggeligt, men også rigtig smart. Så slipper Lars Lur nemlig for våde opvaskerhænder.

En håndfuld gode vitser

Lars Lur kan godt lide at underholde folk. Men af og til larmer han for meget med sin lur, og så kan det være fint at have en håndfuld sjove vitser i ærmet. Særligt glad er han for den her, som altid får Bersærker Børge helt op i det røde felt.

Alle vikingerne tog på togt til Norge. Undtagen Bersærker Børge. Han blev derhjemme for at sove.

En lille lommelygte

Selvom det er sommer, så kan der blive mørkt i teltet, når man skal sove eller måske op for at tisse om natten. Så er det altid rart, at man har en lille lommelygte, som man kan bruge i teltet uden, at man lyser hele teltet op og vækker de andre.

Sin sangbog

Lars Lur ved, at spejdere synger, når de er på lejr. Derfor har han pakket sin sangbog, så han altid er klar til at synge med til lejrbålet. Derudover så bruger han sangbogen til, at folk kan skrive hilsner i den. Så når han får nye venner på lejren, spørger han dem, om de ikke vil skrive en hilsen til ham i den.

Det skal du have med på Aroslejren

Spørg din leder til råds om, hvad du skal have med på lejren. Eller bliv inspireret af Bersærker Børges pakkeliste her.

Lars Lurs ultimative pakkeliste