Fotograf Johny Kristensen - www.johnykristensen.dk
Fotograf Johny Kristensen – www.johnykristensen.dk

Tirsdag d. 5. juli er forældre, søskende og bedsteforældre til spejdere på lejren velkomne til at kigge forbi.

Besøgsdagen er fra klokken 13.00 til 16.00.

Vær opmærksom på, at der efter lidt regn er blevet mudret på lejrpladser og stier. Derfor kan et par gummistøvler eller andet praktisk fodtøj være nødvendigt.

Det sker på besøgsdagen

På besøgsdagen kan alle opleve Aroslejren, se hvor spejderne sover i telt og mærke stemningen af 300 spejdere på lejr.

Der er ikke planlagt noget officielt program for dagen. Men de enkelte grupper kan have lavet program. Spørg derfor lederne i din gruppe.

På dagen besøger spejderbutikken 55 Nord lejren. De stiller deres store butikstrailer op ved DDS’ernes spejderhytte. Her er der mulighed for at købe den nye sovepose eller prøve uniformen i de rigtige størrelser.

Læs mere om 55 Nord-butikkens besøg her

Parkering

Parkering foregår ved Haldum-Hinnerup Skolen. Adressen er Svinget 4, 8382 Hinnerup. Indkørsel er via Vestergade.

Se rute fra p-plads til Moselund

Kørselsvejledning

Fra Århusvej kører man op til rundkørslen, tager første afkørsel til Svinget og drejer til højre ad Vestergade, som er første vej til højre. På Vestergade følger du vejen, til den stopper og drejer til venstre ind på parkeringspladsen.

Der vil være skiltning med bl.a. beachflag og folk på p-pladsen, som hjælper med at vise vej igennem skoven. I skoven er der ligeledes skiltning. Her skal man følge skiltene med Valde Viking, Bersærker Børge, Lars Lur og Mægtige Masaba.

Skal du aflevere/hente trailer på lejren

Er du forælder og skal aflevere/hente en trailer på lejren, kan du fra klokken 13.00 køre ind på lejren og aflevere den. Herefter skal bilen ud igen og parkeres på Haldum-Hinnerup Skolen.

Når traileren er pakket på gruppens lejrplads, bliver den kørt til Moselund Spejdercenters parkeringsplads, hvor du kan hente den igen.

Opsummering

Se kort over parkering, lejr og 55 Nord-bussen.

Se gangrute fra Haldum-Hinnerup Skolen til lejren. Ruten fra Haldum-Hinnerup Skolen til lejren er markeret med skilte. Der vil stå folk til at guide på parkeringspladsen på Haldum-Hinnerup Skolen.